Het kantoor is gesloten op woensdag 1 november. Voor dringende vragen kan u steeds gebruik maken van de optie 'permanentie' via ons telefoonnummer 03/411.01.86. Bij dringende schades kan u steeds bellen naar 016/24.24.24, dit nummer is 24/7 bereikbaar.

Rijden jouw bedrijfsvoertuigen nog op diesel of benzine? Dan is het hoog tijd om aan elektrische wagens te denken. De voordelen wegen steeds meer op tegen de nadelen, nu het fiscale regime verandert. Doe je voordeel met deze tips!

Sneller door de stad dan met de auto, minder vermoeiend dan met de fiets. Elektrische steps zitten vol voordelen. Maar ze veroorzaken ook veel ongevallen ... Check hier de juiste verkeersregels en tips om je goed te verzekeren.

Het kantoor is gesloten op vrijdag 21 juli. Voor dringende gevallen kan u ons steeds bereiken via de optie 'permanentie' op ons telefoonnummer 03 411 01 86.

Inladen, motor aan en wég ben je. De ultieme vrijheid tegemoet! Met een mobilhome of campervan – het kleinere zusje – reis je flexibel en comfortabel tegelijk. Het beste van beide werelden, kan dat wel? Zeker. Als je je voorbereidt met deze tips.

Sluitingsdagen mei

Sluitingsdagen mei

10 mei 2023

We zijn gesloten op donderdag 18 en vrijdag 19 mei en op Pinkstermaandag 29 mei. Voor dringende gevallen kan u ons steeds bereiken via de optie 'permanentie' op ons telefoonnummer 03 411 01 86.