Je kan ons steeds bereiken voor dringende gevallen op 03/411.01.86. U komt terecht in een keuzemenu en kan daar voor de optie 'permanentie' kiezen.

Mondmasker verplicht

Mondmasker verplicht

02 november 2021

Het dragen van een mondmasker is opnieuw verplicht in ons kantoor. Wij vragen u ook om steeds een afspraak te maken voor een kantoorbezoek. Zo houden we het voor iedereen veilig. Een afspraak maken kan via onze site, onze social media kanalen, via mail of telefonisch op 03/411.01.86. #Samensterk

Onze nieuwe website!

Onze nieuwe website!

19 oktober 2021

Met enige trots stellen we jullie onze nieuwe website voor. Als KBC-verzekeringsagent waren altijd al een stapje voor en dat geldt vanaf nu ook op het internet!

Herfst! Een heerlijk seizoen om door schilderachtige bossen te wandelen, maar helaas ook de periode met de meeste stormen. Regen die met bakken uit de lucht valt, wind en hagel kunnen veel schade berokkenen. Bovendien zien we ze in deze tijd van klimaatverandering vaker, en zijn ze ook heviger.

We zitten midden in de corona-babyboom: na 10 jaar van dalende geboortecijfers, is 2021 een druk jaar op de kraamafdelingen. Doet jouw gezin ook mee? Dan helpt deze checklist jou om het administratieve luik van gezinsuitbreiding tot een minimum te beperken.

Draait jouw onderneming vierkant zonder je bestelwagen? Zorg dan dat hij dag in, dag uit, veilig op pad kan. En geef dieven geen kans om met jouw bestelwagen of de inhoud ervan aan de haal te gaan. Enkele tips!