“We houden het simpel en vieren thuis.” Da’s gemakkelijk gezegd, maar in de praktijk komt er toch heel wat kijken bij een sfeervol kerstdiner of een memorabele oudejaarsavond. Op het feestmenu bij ons: 7 tips om het gezelligste feest in jaren te organiseren.

Ben je als ondernemer goed voorbereid op je pensioen? Na je pensioen wil je vast wel je huidige levensstandaard behouden. Wil je weten welk extra pensioenkapitaal je daarvoor best spaart? Gebruik je hiervoor alle fiscaal voordelige opties?

Kan je ook niet wachten tot het eindelijk écht koud wordt? Zodat je de open haard kan aanmaken? Dat snappen we helemaal! Al denken wij natuurlijk ook aan de veiligheid. Dankzij deze tips geniet je met een gerust hart van een knetterend haardvuur.

Je kan ons steeds bereiken voor dringende gevallen op 03/411.01.86. U komt terecht in een keuzemenu en kan daar voor de optie 'permanentie' kiezen.

Mondmasker verplicht

Mondmasker verplicht

02 november 2021

Het dragen van een mondmasker is opnieuw verplicht in ons kantoor. Wij vragen u ook om steeds een afspraak te maken voor een kantoorbezoek. Zo houden we het voor iedereen veilig. Een afspraak maken kan via onze site, onze social media kanalen, via mail of telefonisch op 03/411.01.86. #Samensterk

Onze nieuwe website!

Onze nieuwe website!

19 oktober 2021

Met enige trots stellen we jullie onze nieuwe website voor. Als KBC-verzekeringsagent waren altijd al een stapje voor en dat geldt vanaf nu ook op het internet!