Sneller door de stad dan met de auto, minder vermoeiend dan met de fiets. Elektrische steps zitten vol voordelen. Maar ze veroorzaken ook veel ongevallen ... Check hier de juiste verkeersregels en tips om je goed te verzekeren.

Het kantoor is gesloten op vrijdag 21 juli. Voor dringende gevallen kan u ons steeds bereiken via de optie 'permanentie' op ons telefoonnummer 03 411 01 86.

Inladen, motor aan en wég ben je. De ultieme vrijheid tegemoet! Met een mobilhome of campervan – het kleinere zusje – reis je flexibel en comfortabel tegelijk. Het beste van beide werelden, kan dat wel? Zeker. Als je je voorbereidt met deze tips.

We zijn gesloten op donderdag 18 en vrijdag 19 mei en op Pinkstermaandag 29 mei. Voor dringende gevallen kan u ons steeds bereiken via de optie 'permanentie' op ons telefoonnummer 03 411 01 86.

Op zoek naar een nieuwe job? Zie de details van onze vacature via het tabje 'vacatures'.

Verhuizen! Da’s plezant en spannend tegelijkertijd. Je kijkt ernaar uit om van die nieuwe plek een thuis te maken, maar eerst komt er nog heel wat administratie bij kijken. En hoe zit dat met je verzekeringen?